Η φετινή Bronze Συλλογή της ERRE DUE “Summerful” αντλεί την έμπνευσή της από το πιο φωτεινό καλοκαίρι. Αυτό που έρχεται.

Διαβάστε περισσότερα

Η φετινή συλλογή Spring/Summer 2022 “Spring in You” της ERRE DUE εμπνέεται από την ίδια την Άνοιξη. Την πιο ζωοφόρο, ορμητική, χρωματιστή εποχή του χρόνου που, ακολουθώντας τον μακρύ χειμώνα, έρχεται να μας ξυπνήσει με την ακαταμάχητα ωμή ομορφιά της.

Διαβάστε περισσότερα

Η ERRE DUE πίσω από τις εμβληματικές μεταμορφώσεις των πρωταγωνιστών της πιο Sold Out θεατρικής παράστασης των τελευταίων χρόνων

Διαβάστε περισσότερα
26 Nov / 2021

Xmas ‘21: Glam Rock

Η νέα συλλογή Xmas ’21 “Glam Rock” της ERRE DUE εμπνέεται από την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου και την αποδίδει στην πιο glam rock εκδοχή της.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα συλλογή Fall/Winter 2021-22 “Fall in Extravagance” της ERRE DUE είναι ένας ύμνος στη γυναίκα που αφήνεται. Αφήνεται στη maximum θηλυκότητά της. Στην πολυτέλεια χωρίς ενοχές. Στην εξεζητημένη υπερβολή. Γιατί τώρα πια ξέρει πως η ουσία βρίσκεται μέσα της.

Διαβάστε περισσότερα
14 May / 2021

BRONZE 2021: Summerlust

Η νέα συλλογή Bronze 2021 “Summerlust” της ERRE DUE, εμπνέεται από ένα καλοκαίρι που περιμέναμε περισσότερο από κάθε άλλο.

Διαβάστε περισσότερα